En Londonresa med väninnorna

1. Ingen reser till London utan att ta en sväng till West End

Ingen reser till London utan att ta en sväng till West End för att se en av de många föreställningar som visas där, och allt från kända musikaler till teaterföreställningar står på menyn. Passar perfekt att kombinera med en finare middag på en av restaurangerna i området, efterföljt av en tur antingen på diskotek eller på nattklubb. Eller gå till en av de lokala pubarna.

 

2. Kensington Palace

Kensington Palace i Kensington Garden i stadsdelen Kensington i västra London har varit ett kungligt slott i århundraden och har varit fast bostad för delar av det brittiska kungahuset sedan 1700-talet. I dag är det officiellt residens för hertigen och hertiginnan av Kent, hertigen och hertiginnan av Gloucester, samt prinsen och prinsessan Michael av Kent.

 

3. Londons hippaste marknad

Dover Street Market är ett absolut måste för dig som har näsa för båda kända och okända designerplagg, konst och kultur. Här finner du det yppersta inom design, och på sex våningsplan hänger avantgardeplaggen som du har drömt om. Dover Street Market har blivit omnämnd som den häftigaste butiken i hela världen av Vogue, och det finns det anledning till. Även om detta är en klädaffär så känns det mer som en konstinstallation. Du hittar butiken på 17-18 Dover Street

 

4. Restauranger och shopping

Prova Lisa’s på 305 Portobello Road, en restaurang som drivs av svenska Lisa, och vintagebutikerna The Cloth Shop och The Antique Clothing Shop på 290 Portobello Road.

Daylesford Organic på 208-212 Westbourne Grove, Notting Hill är ett matmecka för folk som älskar hälsosam och ekologisk mat.

Portobello Market på Portobello Road i Notting Hill. Här hittar du både designbutiker och second hand, och även om du inte är ute efter att handla, är det en upplevelse i sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *